Lisää tuotteita ostoskoriin. Klikkaa ostoskoria nähdäksesi tilauksesi yhteenvedon.

Syötä kuponkikoodi ostoskorisivun "kuponki"-kenttään.

Napsauta +-merkkiä ja kuponki aktivoituu.

Huomaa:

• Jos saat virheilmoituksen, että kuponkikoodia ei ole olemassa, tarkista, että koodin numerot ja/tai kirjaimet on syötetty oikein. Voit kopioida ja liittää koodin virheiden välttämiseksi.
  • Jos ostoskorin kokonaissumma alittaa kupongin arvon, erotusta ei hyvitetä eikä sitä voida käyttää seuraavaan tilaukseen.
  • Vain yksi kuponkikoodi per tilaus voidaan lunastaa
  • Lahjakorttia tai kuponkikoodia ei voi käyttää takautuvasti edelliseen tilaukseen

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on lisäkysymyksiä