Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat tietoa tämänhetkisistä tarjouksistamme ja kampanjoistamme.

Rekisteröityminen on helppoa: Jos sinulla on oma zooplus -asiakastili, kirjaudu sisään ja klikkaa Uutiskirjeet. Valitse uutiskirjeet, jotka haluat vastaanottaa ja klikkaa Päivitä. Saat vahvistussähköpostin, jossa on linkki tilauksesi aktivoimiseksi.

Jos sinulla ei vielä ole oma zooplus -tiliä, noudata alla olevia ohjeita:

1.  Vieraile uutiskirjesivullamme
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi
  3. Valitse uutiskirjeet, jotka haluat vastaanottaa, ja napsauta Tilaa
  4. Avaa sähköpostisi ja vahvistussähköposti
  5. Napsauta linkkiä aktivoidaksesi tilauksesi